Menu
EUR

Disclaimer

Disclaimer WIJNDEAL.NL

WIJNDEAL.NL, verleent u hierbij toegang tot de www.wijndeal.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

WIJNDEAL.NL behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

WIJNDEAL.NL spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de WIJNDEAL.NL aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Wijndeal.nl.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de WIJNDEAL.NLgeldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Wijndeal.nl. Voor op de wijndeal.nl opgenomen (hyper)links naar websites of diensten van derden kan wijndeal.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendommen betreffende het getoonde op WIJNDEAL.NL liggen bij wijndeal.nl.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en foto's is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van WIJNDEAL.NL, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht).

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »