Duik in de wereld van Central Valley wijnen, het kloppende hart van de Chileense wijnindustrie. Ontdek de verscheidenheid van Cabernet Sauvignon, de zachtheid van Merlot en de frisheid van Sauvignon Blanc. Voeg deze diverse wijnen toe aan je collectie en geniet van de beste prijs voor deze waardevolle Zuid-Amerikaanse vondsten. Elke fles brengt je dichter bij de rijke geschiedenis en passie van de Chileense wijnbouw.
Robijnrode kleur. Typische neus van donker fruit als braambessen, myrtilles, aardbei met een licht kruidige ondertoon. In de mond lekker fruitig en sappig met een klein bittertje eigen aan Carmenère. Medium afdronk die aangenaam en soepel blijft nazindere
Robijnrode kleur. Aardbei, kersen, frambozen en pruimen geven hem zijn fruitig maar gedoseerd en aangenaam karakter. Ook in de mond is hij aanwezig maar nooit opdringerig of agressief. Een simpele maar trouwe vriend op vele feestjes en eetgelegenheden.
Heldere, Lichte gele kleur. Zachte maar zonnige aroma's van exotisch fruit als perzik, ananas en banaan. Mooie balans tussen fruit en vetten garanderen een droge maar smakelijke en romige stijl.
Bleke bijna heldere kleur met delicate groene reflectie. Rijpe neus met tonen van limoen, zeste van citroen en groene appel. Zuivere en krokante stijl die zich vlot in de mond presenteert met een typische maar aangename aciditeit.
Heldere zalmroze kleur. Rode vruchten als aardbeien en frambozen stijgen verleidelijk uit het glas. In de mond vinden we dezelfde delicate fruitigheid terug. Mooi harmonisch en elegant karakter dat verfrissend het smaakpalet uitdaagt.
Mooie, donkere kersenrode kleur. De neus wordt gedomineerd door rode en zwarte vruchten als aardbeien, bosbessen, pruimen en kersen. In de mond is hij fruitig en aangenaam met milde, zachte zuren.
Glanzende robijnrode kleur. Aroma's van cassis, rode bessen en andere bosvruchten met een typische toets van witte peper. Zijn rijp fruit garandeert een smakelijke en makkelijke stijl van Cabernet Sauvignon.
Mooie, donkere, robijnrode kleur. Typische aroma's van Carmenère stuiven uit het glas. Verschillende lagen van donker fruit zoals bosvruchten, kersen en pruimen met hints van paprika, peper en zachte kruiden.