Duik in de diepe karakters van rode wijnen uit het befaamde Carnuntum. Gelegen in de prachtige Oostenrijkse wijnregio, staan deze wijnen bekend om hun intensiteit en complexiteit. De dominante druivenvariëteiten zoals Blaufränkisch, Zweigelt en St. Laurent geven de wijnen hun unieke smaken en aroma's. Ontdek vandaag nog onze zorgvuldig geselecteerde collectie en laat je verrassen door de rijkdom die Carnuntum te bieden heeft.
Heerlijk bij koude vleesgerechten of klassieke Oostenrijkse keuken met varkensvlees, rundvlees, geroosterde eend, pittige kip, Mediterraanse gerechten en kaas.
Heerlijke wijn wat perfect past bij: olijven, worsten, terrines, vleeswaren of klassieke gerechten zoals varkensvlees, kalfsvlees of kip, vis, mediterrane gerechten, kaas met een subtiele smaak.
Aroma's van zwarte kersen en bessen met een peperige en kruidige ondertoon. Volle smaak met veel fruit en licht complexe smaaknuances. Een wijn die er zich perfect toe leent om koel te genieten op warme zomerdagen. Liefst vrij jong drinken. Bio.
Neus met veel vers rood en zwart fruit als kersen, bosbessen en aardbeien. Levendige aciditeit wat een druif als St Laurent al zijn typische spanning en charisma geeft. De wijn is tegelijkertijd lekker vol van smaak. Ongefilterde biologische wijn.
Diepe en donkere robijnrode kleur. Donkere bessen en kruiden in de neus met een vleugje zwarte olijven in de mond. Kortom, een fijne rijpe smaak met kruidige noties en een geconcentreerde afdronk.
Donkere robijn rood met paarse nuances. Donker fruit in de neus met aroma's van noga en geroosterd brood. In de mond vind je sappige kersen en een goed en zeer langdurige structuur.
Een wijn die absoluut geen eten nodig heeft om tot zijn recht te komen maar simpelweg een genot is om individueel van te genieten. Combineer je hem wel met eten combineer hem dan met verheven vleesgerechten, een fijn en lekker stukje wild, zwezeriken, wan