Maak kennis met Oostenrijkse rode wijnen en ontdek de diepe karakters van Alpine terroirs. Deze wijnen, geworteld in inheemse druivenvariëteiten zoals Zweigelt en Blaufränkisch, bieden een onvergetelijke smaakervaring. Voeg deze wijnen toe aan je collectie en geniet van de beste prijs voor deze unieke ontdekkingen. Proef de alpenbries in elke slok!
Zwarte kersen, aardbei en blauwe pruimen in de neus met een licht zwemmpje kruiden op de achtergrond. Fruitig en zuiver in de mond met een fijn, kruidig karakter. Soepele stijl, niet te moeilijk maar zeker ook geen sloeberwijn. Gewoon lekker!
Heerlijk bij koude vleesgerechten of klassieke Oostenrijkse keuken met varkensvlees, rundvlees, geroosterde eend, pittige kip, Mediterraanse gerechten en kaas.
Heerlijke wijn wat perfect past bij: olijven, worsten, terrines, vleeswaren of klassieke gerechten zoals varkensvlees, kalfsvlees of kip, vis, mediterrane gerechten, kaas met een subtiele smaak.
Aroma's van zwarte kersen en bessen met een peperige en kruidige ondertoon. Volle smaak met veel fruit en licht complexe smaaknuances. Een wijn die er zich perfect toe leent om koel te genieten op warme zomerdagen. Liefst vrij jong drinken. Bio.
Neus met veel vers rood en zwart fruit als kersen, bosbessen en aardbeien. Levendige aciditeit wat een druif als St Laurent al zijn typische spanning en charisma geeft. De wijn is tegelijkertijd lekker vol van smaak. Ongefilterde biologische wijn.
Diepe en donkere robijnrode kleur. Donkere bessen en kruiden in de neus met een vleugje zwarte olijven in de mond. Kortom, een fijne rijpe smaak met kruidige noties en een geconcentreerde afdronk.
Donkere robijn rood met paarse nuances. Donker fruit in de neus met aroma's van noga en geroosterd brood. In de mond vind je sappige kersen en een goed en zeer langdurige structuur.
Een wijn die absoluut geen eten nodig heeft om tot zijn recht te komen maar simpelweg een genot is om individueel van te genieten. Combineer je hem wel met eten combineer hem dan met verheven vleesgerechten, een fijn en lekker stukje wild, zwezeriken, wan