Domein
Expositie
Oogst
De oogst geschiedt volledig manueel. De druiven worden gesorteerd op perceelniveau.  
Vinificatie
Alcoholische gisting bij 28° (ongeveer 6 dagen) gevolgd door maceratie (ongeveer 3 weken). Een rijping in Franse eikenhouten vaten (60% nieuw eikenhout) gedurende 14 tot 18 maanden.  
Lekker bij
Perfect in combinatie met gerechten uit de streek. Ideaal bij lam, eend en rund, maar kan ook geserveerd worden bij kazen.  
| Jaartal: | 2016 | ||
| Brand: | Château de Camensac | ||
| Titel: | Haut-Médoc AC | ||
| Druivensoort: | Cabernet Sauvignon en Merlot. | ||
| Klass: | Haut-Médoc AC | ||
| Streek: | Bordeaux | ||
| Land: | Frankrijk | ||
| Kleur: | Rood | ||
| Alcohol: | 13,5 | Ltr.: | 0,75 l | 
 
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
       
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
       
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
      