Menu
EUR
Haka! WIJN!

Haka! WIJN!

Door: Maurice Nelissen Reacties: 0

De Haka is een traditionele dans van de Maori stam uit Nieuw Zeeland. Door middel van deze dans probeert men de goden aan te roepen. Ten onrechte wordt vaak gedacht dat de Haka altijd een oorlogsdans is maar er bestaan er ook Haka's voor bijvoorbeeld begrafenissen. Haka's worden bij allerlei gelegenheden uitgevoerd, bijvoorbeeld
bij festiviteiten en sportwedstrijden. Sommige dansen staan vast, sommige laten enige ruimte voor wat de dansers zelf willen laten zien.

De bekendste Haka is waarschijnlijk de Ka Mate, die al jarenlang door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks, vóór het begin van iedere wedstrijd wordt uitgevoerd om hun tegenstander te imponeren.

 haka dans

De Haka is net zo uniek voor Nieuw Zeeland als deze wijn: De Haka Marlborough Pinot Noir. Knisperende druiven worden in de koelte van de avond hand geplukt.  Fris en elegant en bulkend van het rood fruit. 

De Haka Marlborough is een Pinot Noir in één van zijn meest minerale en verfrissende vormen. De neus toont aroma's van Zwarte kers, aardbei, lichtjes getoast en een vleugje peper.

In de mond is de tropische smaak nog duidelijker. In vergelijking met Bourgogne ronder en soepeler van karakter.

Superlatieven tekort voor deze schitterende knisperende Pinot Noir in het kwadraat met waanzinige prijs-kwaliteitsverhouding! Je bestelt 'm hier!

[products=blog_haka]


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »