Atlantisch zeeklimaat: het is er bijna nooit extreem koud of warm.Gemiddelde temperatuur: 11,9°C.
Een rijke ondergrond bestaande uit klei, kalksteen en rotsen.
Método Traditional, 20% Macabeo, 20% Parellada, 40% Xarel.lo en 20% Chardonnay. Het verzamelen, persen en de vergisting van de rassen vindt afzonderlijk plaats in roestvrij stalen vaten op een lage temperatuur. De tweede gisting van 2 maanden gebeurt in de flessen wat typisch is voor de méthode traditionelle. Dosage: 8,1g/l.
| Jaartal: | |
| Brand: | Cava Naveran | 
| Titel: | Método Tradicional | 
| Druivensoort: | |
| Klass: | Brut Espécial | 
| Streek: | Barcelona | 
| Land: | spanje | 
| Kleur: | Blanco | 
| Alcohol: | 11.5 | 
| Ltr.: | 0.75 | 
 
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
       
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
       
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
      