Ochtendmist en sterke maritieme invloed door de nabijheid van de Stille Oceaan en de Maipo river. Me
Voornamelijk graniet met een bovenlaag van klei en leem.
Maceratie: Koude pre-fermentatie, maceratie op 8 ° C gedurende 8 dagen, in roestvrijstalen vaten Fermentatie: 26-28oC. Na de gisting blijft het sap 8 tot 10 dagen in contact met de schil. Rijping: 80% van het mengsel is gerijpt in Franse en Amerikaanse eiken gedurende een periode van 10 tot 12 maanden. 
| Jaartal: | 2020 | 
| Brand: | Viña Chocalan | 
| Titel: | Reserva Melipilla Region | 
| Druivensoort: | Carmenère | 
| Klass: | |
| Streek: | Maipo Valley | 
| Land: | chili | 
| Kleur: | Tinto | 
| Alcohol: | 14.5 | 
| Ltr.: | 0.75 | 
 
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
       
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
       
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
      