Ochtendmist en sterke maritieme invloed door de nabijheid van de Stille Oceaan en de Maipo rivier. M
100% Kalkrijke goed doorlatende ondergrond
Druiven worden in april handmatig geoogst. Er volgt een koude maceratie gedurende 6 dagen in RVS tanks. Na toevoeging van geselecteerde gist volgt de fermentatie op de tanks op 26-27 graden Celsius. Na de fermentatie rust de wijn zo'n 8-10 dagen op z'n 'lie' waarna de wijn 14 maanden rijpt op Frans eiken vaten. 
| Jaartal: | 2017 | 
| Brand: | Viña Chocalan | 
| Titel: | Vitrum | 
| Druivensoort: | Malbec | 
| Klass: | |
| Streek: | Maipo Valley | 
| Land: | chili | 
| Kleur: | Tinto | 
| Alcohol: | 14.5 | 
| Ltr.: | 0.75 | 
 
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
       
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
       
        
        
        
              
      
            
        
      
            
            
      