Geen producten gevonden...

WIJN voor Valentijn

WIJN voor Valentijn

Wijn en Valentijnsdag zijn een uitstekende combinatie. Wat zijn de beste wijnen voor een Loving Valentine?

Valentijsdag is natuurlijk bij uitstek de dag om je stille liefde te laten weten wat je voor hem of haar voelt. Of om met je huidige lief de liefde te vieren. En wijnliefhebbers doen dat natuurlijk graag met een goed glas rode wijn of een een flesje bubbels. En daar is alle reden toe.

rode wijn valentijn

Wijn staat al decennia bekend als drank van de lust, katalysator van romantiek en sap van de liefde.
Uit recent onderzoek bleek dat het drinken van enkele glaasjes rode wijn bij vrouwen libido-verhogend werkt.
En voor mannen wordt het alleen nog maar leuker. Italiaanse onderzoekers ontdekten dat antioxidanten en alcohol in de wijn de productie van nitric oxide stimuleert. Nitric oxide laat de slagaderwanden ontspannen en daardoor is de bloedsomloop naar de genitaliën beter. Jawel u hoort het goed. Mij lijkt wel dat de slogan 'Geniet maar drink met mate' hier in acht gehouden moet worden anders slaapt u voor het zover is.

Maar wat drinken we dan met Valentijnsdag? IK zou zeggen, een goede Italiaanse wijn van de kleur van de liefde; rood. Je moet toch wel een enorm ijskonijn zijn wil een mooie Barolo of Nobile di Montepulciano zijn liefdesverhogende werk niet kunnen doen.

Maar wil je echt indruk maken dan hebben we natuurlijk de bubbels nog. Absoluut de meest erotische drank die er is. Of het nu komt door het halstarrige verhaal dat de Amerikaanse Champagne coupe is gevormd op de perfect ronde borsten van Marie Antoinette of het legendarisch bad dat Marilyn Monroe nam in 350 flessen Champagne? We weten het ook niet. Feit is dat Champagne in veel Hollywood romances een rol heeft gespeeld: Breakfast at Tiffany's, Casablanca en bijna iedere James Bond film om er maar een paar te noemen. Maar ook
We geven voor deze gelegenheid de voorkeur aan een Demi-Sec of een geweldige Premier Cru. En weet u, mocht het eens uit de hand lopen, geef uzelf dan nooit de schuld. 'Always blame it on the champagne'!


marilyn monroe champagne


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »