Menu
EUR
Koester je oester

Koester je oester

Door: Wijndeal.nl Reacties: 0

Laten we eerlijk zijn, een oester is niets zonder zijn besties - wijnen die precies weten hoe ze die zilte verrukking kunnen accentueren. En natuurlijk, elke oester heeft zijn eigen favoriete wingman. Hier zijn er een paar die een geweldige klik hebben met die flirterige zeevrucht:

Tenute Lombardo SuAltezza Bianco: De bruisende flirt van 100% Cattaratto. Een slokje van deze fenomenale bubbel met een oester is als een spontane salsa-dans op je tong - feestelijk, levendig en oh zo vermakelijk.

Ma Terre Coteaux d'Aix en Provence: Absolute zaligheid in een fles. De blend van Sauvignon en Vermentino met oesters worden en recordtempo beste vrienden die, alsof ze nooit anders gedaan hebben, je smaakpapillen laten schateren van geluk.

Russolo Doi Raps Riserva: Deze waanzinnig smakelijke wijn met toetsen van bloemetjes en exotisch fruit in perfecte balans met verfijnde zuurtjes brengt je smaakpapillen in opperste staat van paraatheid. Na dit voorspel gaat de oester tekeer als een culinaire pornoster die nadrukkelijk laat voelen intens plezier te bleven aan z’n werk.

[products=blog_oesters]

Laten we eerlijk zijn, er is iets opwindends aan het eten van oesters. Of je nu een paar oesters bestelt om te delen of een hele schaal voor jezelf houdt - het gaat om het genieten van het moment. En als je daar een goed glas wijn bij hebt, wordt dat moment alleen maar beter.

Dus laat je smaakpapillen zich verliezen in de erotische dans van oesters en wijnen. Durf te genieten, te verkennen en de passie te omarmen die deze culinaire ontmoeting met zich meebrengt. Proost op de zee, de liefde en de heerlijke verleiding van oesters!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €85,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »